Close
back to top

Nit de Contes al Castell Vell

La “Nit de Contes al Castell Vell” és una activitat que té lloc al Castell Vell de Castelló i que busca valorar el patrimoni històric de la ciutat a través de la narració oral d’històries. D’aquesta manera, tres narradors/es orals professionals acompanyen el públic en un recorregut cap al castell amb la narració de diferents històries, llegendes o succeïts. Llanternes i farolets il·luminen una nit plena de contes, castells meravellosos, dracs, gegants i princeses.

Aquest projecte va sorgir a partir d’una experiència com a narradora a la Nit de Contes al Castell de Cocentaina, on vaig poder gaudir d’una nit inoblidable. Així, i gràcies a la col·laboració del Museu de la Ciutat de Castelló (MUCC) vam poder portar a terme aquesta iniciativa, també a la ciutat de Castelló.

“Nit de Contes al Castell Vell” es va portar a terme per primera vegada al mes de maig de 2019 i va comptar amb Rosabel Canós, Felip Kervarec i jo mateixa com a narradors. Podeu llegir una crònica de l’activitat a la web d’Espai Menut.

Les fotos són de Carme Ripollés i Ángel Sánchez, ACF.