Close
back to top

Històries a cau d’orella

Històries a cau d’orella és un cicle de contes contats al Museu de Belles Arts de Castelló. Contadors d’històries professionals narren històries de tradició oral, contes contemporanis, llegendes, endevinalles i cançons de diferents llocs de la nostra geografia. L’objetiu és donar a conèixer la narració d’historiès com a l’art de la paraula contada. Aquest cicle de contes per a públic familiar posa en valor una part important del nostre patrimoni immaterial, les històries contades de viva veu. Al mateix temps vol contribuir a convertir el museu en un espai viu, en un espai de memòria.

En la seua primera edició (2018/2019) han participat els següents narradors i narradores: Ana Canet (Oliva), Yoshi Hioki (Japó-Barcelona), Felip Kervarec (Les Coves), Eva Andújar (València), Cristina Verbena (Saragossa), Sherezade Bardají (Sabadell), Tània Muñoz (Castelló) i Jordi Micó (Alberic).

La segona temporada d’Històries a cau d’orella compta amb la participació d’Almudena Francés (Ontinyent), Nono Granero (Úbeda), Mon Mas (Parets del Vallès), Boni Ofogo (Camerún), Carles Cano (València), Eugenia Manzanera (Salamanca), Ada Cusidó (Barcelona) i Pep Bruno (Guadalajara).

Es tracta d’una iniciativa possible gràcies a l’Institut Valencià de Cultura.

Públic:

Nens i nenes a partir de 3 any.

Duració:

50 minuts.

Etiquetes:

#contesimuseus #patrimoniimmaterial #contesifamílies #acaudorella