Close
back to top

La meua història

Sóc Tània Muñoz. Em dedique a contar històries. Històries que escolte, recorde, imagine i conte. He contat històries de viva veu a biblioteques, escoles, instituts i festivals. Altres de les meues històries han acabat escrites per a teatre o televisió.

 

El món és per a mi un lloc antic però també en constant canvi. Com el meu ofici.

Potser per això m’agrada recuperar la memòria imaginada de les coses, dels llocs i les persones. Crec que les històries pertanyen a les places, a les sobretaules, a l’ombra d’un arbre, als escenaris, als llibres, a la llum del foc, a les aules i fins i tot a la sala d’un museu. Però també pense que les històries van ser creades senzillament per a ser contades i que d’una manera o altra, això és el que he vingut a fer ací.

 

 


 

Formació
Sóc llicenciada en Història i he realitzat estudis de postgrau en Antropologia. Actualment sóc doctoranda per la Universitat Rovira i Virgili amb una tesi sobre la rondalla a les comarques de Castelló que espere acabar ben prompte.

He portat a terme diversos cursos de Narració Oral amb contadors com Ignasi Potrony, Martha Escudero, Rubén Martínez Santana o Pep Bruno. A més a més, he participat en tres edicions (2015, 2017, 2018) de l’Escola d’Estiu organitzada per AEDA. Aquesta formació artística es complementa amb cursos de teatre, improvisació teatral, clown i escriptura.

 

Actuacions destacades com a narradora oral:
Encontes, Alacant (2016); Contescoltes, Simat de Valldigna (2016, 2018); Viernes de los Cuentos, Guadalajara (2016); Fraga t-cuenta, Osca (2017); Cuentacuarenta, Ávila (2017); Alcalá cuenta, Alcalá de Henares (2018); Cuentos eróticos por los rincones de Vegueta, Gran Canaria (2018); Festival de Narradores Orales, Segovia (2018); Verano de cuento, El Sauzal (2018); La noche de los cuentos, La Laguna (2018); Ávila de cuento, Ávila (2018); International Storytelling Festival Alden Biesen, Bélgica (2019); Cuentos en el patio, Guardamar del Segura (2019). Festival Intercultural de Sevilla (FINOS), Sevilla (2019).

 

Fotografía de Jose Bravo